Blokken, Hollands hout/ Lariks Douglas, Bezaagd

Deze mooie blokken met een afmeting van 30x30x40 cm, zijn op vele manieren te gebruiken en te decoreren. Ze zijn onder andere leuk als bijzettafel of als krukje.

Met deze bezaagde en onbehandelde blokken is het leuk om je tuin te decoreren. Je kunt er bijvoorbeeld wieltjes onder plaatsen en deze gebruiken als tafeltje, ook is het leuk om de blokken als poten te gebruiken voor een bankje, met als zitgedeelte de Lariks/ Douglas Boomstamplank, geschaafd. 

 

Wist u dat, de blokken richting de kern wat gaan scheuren. Hierdoor kan er kleurverschil ontstaan en dat zorgt voor een hele unieke ambiance. 

 

Dit product is duurzaam plus! Hollands hout komt uit de prachtige bossen bij u in de buurt. Het hout heeft geen lange reis hoeven maken, voordat het bij u in de tuin gebruikt wordt en doordat het van Nederlands bodem is, maakt dit alles het zo duurzaam!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    LET OP: van 18/06/2022 tot en met 03/07/2022 is het kantoor wegens vakantie gesloten. De orders worden pas op 04/07/2022 weer opgepakt. Verbergen