Doe-het-zelf!

Doe-het-zelf!

Do it yourself! Met hout kun je alle kanten op en het is dan ook zeker leuk om er zelf mee aan de gang te gaan. Dus voor de echt klusliefhebber, wat tips and tricks!

DIY!

Voor alle handige mensen onder ons, of juist voor degene die het gewoon eens zelf wil proberen. Het is leuk om met hout aan de slag te gaan en te experimenteren. Hieronder beschrijven we wat producten en ideeën voor degene die zelf wil bouwen en knutselen. 

 

Samengestelde pakketten

Soms is het leuk om te klussen, maar niet iedereen heeft zin om iets geheel uit de mouw te schudden. Daarvoor zijn samengestelde pakketten interessant. Hierbij kan er lekker gebouwd worden, maar hoeft niet alles zelf verzonnen te zijn. Je kan hierbij denken aan een gaaf speeltoestel voor de kinderen of aan kant en klare schuttingschermen of vlonders. Je hoeft deze producten alleen nog maar in elkaar te zetten, de rest is al voor je gedaan. 

 

Creatief van nature?

Het is ook gewoon heel leuk om zelf dingen te bedenken en daar mee aan de slag te gaan. Sommige mensen vinden het namelijk een uitdaging om iets te maken wat dus niet overal te koop is. Hier zijn uiteraard talloze mogelijkheden voor. Het is toch mega leuk om gewoon zelf je tuintafel te maken, of dat mooie houten bankje waarvan iedereen vraagt waar je het gekocht hebt? Met een paar grove houten blokken en een mooie boomstamplank kom je al een heel eind. Je kunt namelijk een grote boomstamplank met cortenstalen onderstellen kopen en het klussen aan een tafel kan beginnen. Maak dan bijvoorbeeld wieltjes onder boomstam blokken om ze om te toveren in toffe krukken of juist als bijzettafeltje. En gebruik een kleinere boomstamplank met houten bijpassende blokken voor een bankje en dan is de tuinset helemaal compleet.  

 

Het fijne aan zelf klussen en knutselen is, dat je extra trots mag zijn op het resultaat. Want het houten product is niet alleen mooi en sfeervol, maar er zit ook nog eens bloed, zweet en tranen in verwerkt. Dat maakt het nog bijzonderder. Dus Doe-het-zelf! 

 

Alle bovenstaande producten zijn te koop bij https://www.houthandellignum.nl/

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.