Duurzaam hout? Dat hebben we graag!

Duurzaam hout? Dat hebben we graag!

Uit eigen bossen of juist de levensduur verlengen!

Wij kiezen graag voor duurzaam hout!

 

We zijn er in het dagelijks leven allemaal wel mee bezig. Het milieu, duurzaamheid, afval scheiden en zo verder.
Met hout kunt u ook bewust omgaan met de natuur. We zetten vandaag graag de mogelijkheden voor u op een rijtje. 

 

Allereerst bieden we producten als Hollands hout aan. Deze mooie producten komen gewoon uit de oogverblindende bossen en gebieden, bij u in de buurt. Het hout is vooral zo duurzaam doordat het niet een lange reis heeft af hoeven leggen voordat het bij u in uw tuin belandt. Ten slotte is de prijs een ander gunstig aspect van dit Douglas hout uit Nederlandse bossen, zeker gezien de goede kwaliteit die je ervoor terugkrijgt. Onze keuze valt dus maar al te graag op hout van Nederlandse bodem!

Een andere verantwoorde keuze is geïmpregneerd hout. Houthandel Lignum biedt producten aan die met Celfix onder vacuümdruk verduurzaamd zijn. Hierdoor wordt de levensduur van het hout verlengt. Verder neemt dit nog vele andere voordelen met zich mee, het is onder andere onderhoudsarm, het voorkomt houtaantasting, het is veilig voor mens, milieu en omgeving enzovoort.

 

Bent u bewust bezig met de omgeving waarin we ons bevinden? Overweeg dan zeker een van deze opties om natuurlijke en duurzame elementen toe te passen in uw tuin. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.